Tidö avtalet är skapad av nazister för nazister

På tal om Tidö avtalet:

På något vis gillar jag att det känns otryggt. Inte för otrygghet är bra, och magklumpen och otryggheten manifesterar hur nära 30-tal vi befinner oss med Tidö avtalet. Inte för otrygghet är bra? Men för att det är många som inte förstår hur nära ett 30-tal vi är, att problem är stora, och makten som Sd har över de marionett politiker. Sd har kommit ut med en ny agenda, Tidö Avtalet. Tidö avtalet innebär total demokrati död.

Jag bara säger det så ni vet om det! Total demokrati död. 💀 ☠️ Det glädjer mig, att den dåliga magkänslan inträffar. Om Sd får som de vill så kommer vi förmodligen bli ännu mera kriminaliserade, ty vi gör det som är rätt: Organisera oss. Mot makteliten. Det är läskigt, jobbigt och det är vackert och skört på samma sätt, men ändå helt korrekt!!

Jag har haft förmånen att själv prata med historieprofessorn Dick Harrisson och om klimatet och han anser att vi måste lära av historien. Och veta ideologier som är extrema gör mer skada än nytta. Vem har rätt att anse något är lagligt, eller olagligt?

Ja. Till och med stora svarta (Martin Luther King) talare i usa har sagt: ”Det hitler gjorde var också lagligt”. Lagligt hit och olagligt dit. Det är inte dem som ska få bestämma om vad som är lagligt och inte. Yttrandefriheten gäller för absurda ting som koranbränning (så himla onödigt) men inte för klimatet, och att prata om Greta Thunberg som de bör respektera, yttrandefriheten existerar alltså endast för de egna intressen. Vilka är då intressen?

Gissa vilka intressen som styrs av partier som haft medlemmar som sprang med järn Rör på stan och skriker ”hora”, åt en förbipasserande bestört kvinna!

Gissa vilka intressen det är när Sd snubbar gått ut med information om flyktingförläggningars, adresser, i syfte att anstifta till bränder!

Sd är ett nazi-parti, har alltid varit, och kommer alltid vara det.

Demokratin och freden, och friden vi kämpat för, och Rebellmammornas engagemang, är skört. Det är vackert, skört men helt korrekt! Vi är inte kriminella, det är de bolag som sysslat med Ecoside som är de riktigt kriminella!

Jag känner en svart klump i min mage!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *