1. En ny ekonomi – We are fucked! Intro

Sitter och läser om ekonomi, och konvertering och tänker: Jag kommer fan 100% inte alls lyckas med den här jävla utbildningen, jag helt enkelt reflekterar för mycket för mitt eget bästa. Jag tänker, är jag så pass narcissistic att jag inser jag gör helt jäkla fel, men ändå är så jäkla rätt? Har jag fått Jordan B Peterssen – Syndrom?

Jag läser i min kurs: ”Konverteringar är ett enkelt sätt att få in fler potentiella kunder och hjälpa ert säljteam att få in mer intäkter. Som B2B-företag är det viktiga att fokusera på dem nu: Dina kunder kan inte slösa bort sin tid och du kanske bara får deras uppmärksamhet en gång”.

Ok. Hur fungerar konvertering, kring tankar om kvalité och kvantitet? Jag menar: Om ett inlägg som legat frame länge, kan ha den kvalitén, som länk, att ge fler leads under en längre tid, är inte det bra? Är det verkligen så att uppmärksamheten, endast kan fås, på kort tid? Tänk om det finns kunskap som kräver kvalité, och då skapar en ny kultur, att lära ut något och låta kunderna välja, utifrån:

Reflektion mot icke tänkande!
Ifrågasättande mot ofrivilligt medhåll!
Egen vilja mot inköp av produkter vi ändå slänger, dvs tidigare ovilja att egentligen äga produkten.
Antika föremål som man vill vårda mot slit och släng mentalitet!
Sälj utifrån tanke, inte baktanke!
Utifrån kvalité, inte kvantitet!
Snabba kickar mot lugn att välja!
Lösa problem från grunden, inte bara flyktig känsla!

Något som ger värde, inte endast toma dopaminkickar:
Varför finns det endast värderingar åt kortsiktigt tänkande?
Alla som någon gång besökt antikrundan, är genuint intresserade, av att handla något som har genuin betydelse för dem. Tänk om konvertering kunde fungera så som antika föremål fungerar? Ni vet, skippa sopbergsproblemen, med överproduktion och överkonsumption?

Förstår ni varför jag kommer misslyckas sälja in mina hållbara idéer i den här jävla kursen?

Jag inser. Jag är fucked.

Den här utbildningen kommer väcka så många tankar och känslor, att jag måste skriva en bok. Och kanske funderar på att ”Göra en Ali Esbati” som är ekonom, och sjukt grym Vänster retoriker en av dem bästa. Tänkte han inte lite som jag vid studierna, skämtsamt, om att man egentligen faktiskt kan vara så hög på att attraheras av likvida pengar? Men varför känns det ändock så fel? Ty varför är värdet av pengar större än värdet av det genuint vackra det innebär att vara en livs levande människa, här i nuet, och se i horisonten vid havet med någon man älskar? Kärlek kan inte köpas för pengar. . .

Läs nästa kapitel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *