Det som gör skillnad! Vi ska göra Cirkulär Ekonomi stort!

En text till Linkedin, riktat mot företagsledare: ”Eftersom jag både är Revolutionär och är även insatt i företagsvärlden med tex programmeringen så inser jag att entreprenörer gör skillnad. Jag får utskick som syftar på att öka min kunskap för en hållbar omställning inom industrin. Du som är företagsledare: Tänk på det alltid är någon enstaka här och var i din stab som är lite extra intresserad och brinner i dessa frågor? Konsultera dina resurser. Det är ok, att byta ut kaffet med Fair Trade kaffe, de gör enorm skillnad. Små bäckar små. Byt ut städtantens lösningsmedel mot såpan. Och ättikan mot svåra förkalkningar. Sen när det gäller företagets varande, kan ni ha en USP – Unique Selling Point, som går emot allt vad Green Washing är? Vågar ni anta den faktiska utmaningen, att konsumenterna faktiskt är och har blivit så kräsna så in i?

Kan ni skapa produkter med en uniqe byer experience? Hur åstadkommer man detta? Jo. Jag tänker såhär, man kan lära av misstag, och lära sig göra tvärtom: Som H&M som varje år dyker upp med rapporter av kränkningar av mänskliga rättigheter. De kör med etniska rensningar och mord. Ja. Ni ser själva. Att sälja då in H&M’s ”ecoliscious”, blir rätt Bizzarre (Och detta vet veganerna om): Så. Som ledare för ett företag måste Du kunna sova om nätterna. Vill Du lära dig mera om Green Wash? Kontakta mig för en föreläsning!! Hur kan Du skapa en vegansk (tidigare kallad organiskt eller ekologiskt) produkt, med det ultimata user experience?

Har Du tänkt på att klimatfrågan är en minst sagt omättad marknad? Vågar Du göra en ”Elon Musk”? De som gjort mlm lite vid sidan om, vet vad detta egentligen betyder! Vem vill inte vara först i pyramiden? Gör en Elon Musk med mig, jag har kunskapen Du har pengarna. Lätt som en plätt!!

Ekologisk design säljer ju bara de dåra tråkiga mormors mameluckerna. Det är inte så sexigt. Jag tror själv att design kan vara avgörande faktor i en hållbar omställning, med entreprenörer som intraprenörer. Designprodukter som fraktats fram och tillbaka, åkt runt i logistikprogrammet, är så att ”The dammage is allready Done”. Så det är ett problem som säkert din Agila gäng kan finna en lösning på?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *