Förbjud Mördarrobbottar!

Enligt följande länk: Klicka här så förklarar Svenska Freds och Skiljedomstolen, att Saab håller på att bygga mördarobottar alltså automatiserade mördar maskiner! Hur kommer det sig att detta inte är olagligt? Vem kan man fråga om hur man kan ta bort den här djupt rasistiska maskiner? Vem kommer man ha ihjäl nu: Palestinier? Kurder?

Inser ni hur rasistiskt detta är? Som väljare kan du inte vara nöjd med detta. Det är ju inte vita överklasspersoner som skall mördas nu. Vad kan Du göra som väljare, sprid ordet om den här korta hemsidan och maila personer på Försvarsutskottet direkt genom formuläret.

Det de kommer programmera maskinerna med AI, med är att tex mörda människor från olika etniciteter. Sen att mördarmaskiner kan gå emot och göra egna val, där är ju faran som jag tror många tänkt på. Det kan slå mot vem som helst, men själva programmeringen är totalt fascistiskt, maskinen kan avgöra en persons utseende, på bara några få minuter är personen mördad, ingen mänsklig inblandning.

Den mänskliga inblandningen sker när man programmerar mördarobottarna till vad de ska göra: Med vem och vilka de ska ha ihjäl, lär bli sjukt rasistiskt: Vem ska man döda nu? Svenskar? Araber? Palestinier? Tyskar? Afghaner? Du ser, de kommer inte programmera datorerna att döda en person som bor inanför murarna, där vi har det tryggt. Däremot har det kommit fram att man kommer använda AI för att utföra etniska rensningar. Vill du påverka, skicka ett mail till Försvarsutskottet: Klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *