Fascistisk ”Paradigmskifte” – Vi lever i en farlig tid!

Det står tydligt, att Tidö avtalet handlar om att man ska ha ett paradigmskifte: Sen säger de att de att det blir anmäl bart om man är invandrare utan papper. Hur schysst blir det för en papperslös kvinna, som betalar sin hyra med sexuella tjänster, och hon lyckades att inte drunkna i Medelhavet, pga att vi måste kriga om råolja i hennes hemland, i Mellanöstern och hon tvingats fly? Ser ni hur idiotisk den här världen är?

Så vänta lite, om man använder så fina ord som ”samarbete” i Tidö avtalet, så varför menar man då på att det ska finnas en privat kabinett, där ingen har insyn, samtidigt som man skriver samtliga partier är välkomna?

Det som är skrämmande för mig, är inte endast tystnaden om detta, men däremot är jag rädd att, man kan vidare fortsätta i tråden om att de ska vara paradigmskifte, alltså det är livsfarligt: Vi lever som på 30-talet: Det är högerpolitikerna, som för sd och fascismens agenda. Ingen vet något ty lovorden låter så bra. Det är klart att det på 30-tal lät bra, att man fixade ekonomin, men på vilka villkor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *