Behandlingar

Välkommen på en välgörande, fotmassage, med zonterapi som är zonterapi, en kinesisk holkistisk, och gammal tradition att läka människor, och djur på ett naturligt sätt. Igenom de meridianer, på kroppen, som motsvarar till din fots olika zoner. Där av namnet ”Zonterapi”. Igenom zonterapin som jag gör, kan jag göra och avgöra, en kort hälsocheck hos dig, och finna dina olika obalanser. Jag kan hjälpa dig få tillbaka, glädje, om du har smååkommor som förkylningar, och även svårare proble, har jag behörigheten att sända dig till sjukhuset. Jag har varit Zonterapeut, sedan år 2011.

Jag reser inom Skåne och södra Sverigen, mot priset av tågkostnader och 99 SEK per person i homepartyt. Samtliga i makeup klassen eller homepartyt får en personligt anpassad sminkning, med privat färganalys och hudtypsanalys, och jag går igenom teori, när jag sminkar er. Kostnad: 99 SEK per person. Boka så ni är några stycken, passar bra till bröllopens möhippa eller dylikt!

Vi som jobbar med Zao Vegan Makeup, söker efter nya återförsäljare som jobbar på Sociala Medier. Arbetet som återförsäljare, är inte svårt men du bör ha någon form av grafisk design och ha ett visst antal följare, inom Sociala Medier, så att du kan posta om oss, och vara ett ansikte utåt. Kontakta mig för mer information och samarbeten: zao.makeup@mail.com

Din kontakt är viktigt för mig, tveka inte att höra av dig: