Vem vill se tillväxten fortsatt riktad till kapitalbolagen som skövlar regnskog?

Om vilka vägar vi tar, det är inte alltid utstakat: Vem vill kapitalisterna ska ha tillväxt till regnskogsskövling. Räck upp en hand. . . nä jag trodde väl inte det. Däremot så undrar även om du skulle vilja ha tillväxt i det företaget, och projekt du håller på med?

Det är det som är kruxet med klimatet och tillväxten, då Green Washing förekommer, alltså att man säger man inte utrotar rengskogen, men gör det ändå. Inte ens jag lever som jag lär, men det är inte dumt med att ha många idéer i skallen. Tillväxt är inte per definition en ”dålig sak som skulle utarma planeten”. Tvärtom, använd tillväxt till BRA saker. Klimatkampen har inte ens påbörjats, och ändå har många huvudet i sanden, varför så mycket klimatångest? Finns det problem, så finns det lösningar. Det finns visst pengar till fattiga barnen i Afrika. Saken är den att marknaden med tillväxt inom hållbarhet, är i stort sett OMÄTTAD. Förstår du innebörden av mina ord, du är i princip, den första om du känner du vill tjäna pengar på eko innovationer. Din marknad är OMÄTTAD till ca 99%

Sen kan man säga, att det är ett hårt slit att vara fattig och inte ha råd, att liksom, get shit done. Det är ett hårt slit att vara rik. Vilken svårighetsgrad föredrar du?

Kolla: Jag gick på Katedralskolan i Lund, och trodde min karriär vart klirrat och ville bli eko ingenjör för hållbar utveckling. Inte fan råkar jag ut för utfrysning, mobbing som gjorde mig sjuk. Psykisk (o)hälsa, kom som på beställning. Klassföreståndarinnan, mobbade ut mig och psykade mig som fan. Jag gjorde ingenting i ring 2, men in i ring 3 gjorde jag allt som jag missade året: Jag jobbade 200% för mina betyg, när alla andra med skeden i mun fick MVG. Som jag iof bra kämpat av mig, och klappar mig i axeln.

Lär dig att inte ge vinsten till hatare. . . . .

Psykisk (o)hälsa kan komma till den som minst anar det. Trodde jag jag skulle må bra av mobbing, nä, men jag förstod inte att en statusskola som Katedralskolan, skulle innebära mobbing som på momangen. Snobberi, är så det är, vissa är med, vissa får inte vara med. Jag gav dock inte upp. Det är där skillnaden är mellan vinnarskallar och förlorare som ägnar sig åt att hata. Om du hatar någon som gjort en BRA grej, dra tummen ur och gör något bättre, ty du mår inte bra av oärlighet men när du gjort din grej, så kommer tillfredsställelsen som du inte ens anat. Det är så själva poängen med Soul Body & Mind sker: Själen mår inte bra av att göra saker man inte tycker om. Gör någonting som du tycker om, och sluta skryta istället för att vara bitter kan du ju jobba för något du älskar och inte hatar. Det har jag gjort och vunnit kampen inom mig själv: När man mår bra, är problem, bara och allenast små petitesser. Just sayn´

Jag hoppas du möter, någon som ler, nu på måndag morgon som gör din dag, då kan du göra andras dagar du med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *