Vad fan är problemet, egetligen?

Har ni läst boken Kallocain, jag trodde först det var något anti nazi grej men läser man en sida i början och beskrivning så inser man hur mycket kritik Karin Boye hade mot kommunismen. Vi har alla varit där. När orken tryter, när man inte ser hopp. Jag sällar mig hellre till den gruppen av idioter som verkligen fortfarande tror man kan rädda klimatet. Jag kallar dem idioter, en bättre beskrivning vore: Naiv. Bättre naiv och ovetandes än insatt och orolig. Orolig med ångest. Hur kan man vara mera kontraproduktiv än att ha ångest? En sak jag inte förstår är hur problemen hopas, utan minsta möjliga försök till problemlösning, det är så bizzarre med klimatångest! Jag fattar inte grejen, har du ångest, lille vännen? Snälla börja meditera med Yoga då vad fan är problemet, klimatkampen har ju ens knappt börjat. Jag känner mig uppgiven på folk som lägger huvudet i sanden. Som kritiserar utan att komma med riktiga lösningar på problemen. Vår kontraproduktiva initiativlösa debatt med gnäll det leder ingen vart. Alla vet det är Kapitalismens fel. Ångesten är inte där vi ska börja. Snälla ni. Gå mindfulness kurs. Träffa en duktig massör, massera dina egna fötter (zonterapi) sluta skrika en massa desperat bullshit om emissioner. Jag vet vi använder 4 jordklot. Jag är inte född igår, men hitta för fan en lösning till de problemen ni framför. Sluta konsumera bullshit du inte behöver vara attached till, du som jag, börja leva upp till egna ideal för visst fan vill vi se en omställning? Hur skulle samhället sett ut om du fick drömma fritt?

En sak som fortfarande förunnade mig är hur politikerberoende vi är, varför? Varför litar inte folk på sin egen magkänsla, är det pga skam? Gå för fan inte och kolla på TV på vad ”politiker” säger att du för dagsagendans skull måste tänka! Tänk själv, vad är problemet? Politiker har haft topmöten om klimatet sen 70-talet, vilken skillnad åstadkommer fördärvade jävla idiotpolitiker som virkar och gäspar så gott, när Thunberg talar?

Varför litar nio av tio av er på dessa retarderade politiker nollor med makt i blicken, va?! Så ja. Köp bio påsar av majsstärkelse till din hund. Köp bärkasse till ICA och använd bio påsar hemma, hur svårt ska det va? Köp överbliven mat på To Good To Go, köp second hand om du måste konsumera. Köp öl från bryggeriet som uppfann ätbar bioplast som sköldpaddor kan äta istället för att fastna i öglorna. Använd din plånbok som maktmedel mot företag som inte är transparenta. Köp en Fair Phone. Gå med i en lokal organisation för klimaträttvisa och börja med att handla kaffe och choklad från FT. Just sayin’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *