Reflektionsarbete 2011 – Malmö Universitet

Hej vänner. För er som följt mig kanske det är av intresse, att prata om mitt reflektionsarbete som jag gjorde på Malmö Universitet, Malmö Högskola, som det hette på den tiden, 2011. Det är ett reflektionsarbete som handlar, om att skilja och sammankoppla Ekonomisk-, Ekologisk- och Social hållbarhet. En komparation mellan bolag, som kör med Green Wash, asså fult spel som H&M´s ”ecoliscious”. Och riktiga stora företag som verkligen gör något, som verkligen tänkt igenom vad det egentlige handlar om. Som hudterapeut och klimatvän, har jag ingen möjlighet att jämnt komma tillbaka till The Body Shop och Lush.se Vilka är två företag som verkligen gjort vad de kunde, for real. Jämförelsen är med bolag som Ericsson, där de byggde en ”Green Phone” så jäkla patetiskt, det kunde ju vem som se igenom. Nå ja. Mitt arbete ligger uppe här: www.mineralolja.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *