Och om Djurförsöken – När ska vi respektera våra vänner?

Jag läser boken Program för en Grön Planet, av Girardet, och John Seymour. Läser om Draizeprovet. Djurförsök alltså. Går ut på att se hur lång tid försöksdjuret, ”behöver” för att det ska bildas var eller dylik eftersläntrande skada. Och LDH Letal Dödlig Dos, som går ut på att se hur mycket av kemikalien ”behövs”, innan försöksdjuret skall dö. Jag blir så jäkla ledsen. Jag blir så jäkla arg. Jag jobbade själv, på ett medicinbolag. Och jag fick veta att anledning till att studierna stängdes, var att patienterna dog. Ja. Det var ett bolag, med blundade tester på människor. Men hur kan man vara illa funtad, att göra djurförsök, djuren har ju ingen talan, de kan inte säga och välja: ”Jag vill vara med på detta provet”. Eller tvärtom. Det är så vidrigt. Det finns tom journalister, som pratar om djurens holocaust. Jag måste tyvärr hålla med. Handla hos The Body Shop och www.lush.se det tjänar miljön på och din hud med, handla inte hos Rituals, designad skit i skitburkar fulla av petrokemiskt skit och djurförsök. Ni ska läsa mera om detta på djurens rätts hemsida: Klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *