Om klyshor!

Det finns vissa saker som är allvarligt viktiga, som människor överlag inte reflekterar över. De reflekterar inte över, sådant som är genuint och ärligt, som istället anses som naivt och dåligt. Det finns en känd video där det är en flicka, som säger, att hon inte vill äta djur, för att djur är fina. Det är en klyscha som inte kunde vara mera sant! Det finns många klyschor, som jag kan säga, tex, minnet av och hur Olof Palme pratade, och gjorde sig känd, på att säga saker, som man lätt kan kännas vid. Han övertygade människor att tro på honom och sin vision om solidaritet. Det är många saker som är vackra, men det försvinner in i vimlet av Sociala Medier, det är som om alla tävlade om en plats att synas, men saknar innehåll.

Alltså de flesta tävlar om att synas och få följare, dock är det inte så många som har följare som är genuint lojala, pga ens åsikter. De som följer, har ingen aning om vilken agenda, folk har. Jag är heller inte sen att inte ha en agenda. Min agenda är att lära kvinnor sminka sig vackert, men också en vacker intention till fred, igenom divestering.

De flesta som folk följer har sällan något viktigt att säga, de är bra på att sälja produkter dock. Det är jag inte själv, jag kan inte sälja, jag är inte den typen. I vilket fall som så känner jag med den här flickan i videon, eller så personer som sångaren Björk från Island, att folk anser de är naiva och idiotiska, nej lilla flickan, din vision gäller inte här. Man förlöjligar folk med bra intentioner, och om du plötsligt blivit misantrop, pga. all mobbing, så kan du glömma att du var en ren, och öppen oskrivet blad. Snälla lär inte barnen att hata, följ min Saga om Skogen i Monimbo: Klicka här för bättre pedagogik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *