Jag blev bara så ledsen!

Jag blev bara så himla ledsen härom dagen, med mina väninnor, Maria och Anna – Maria, vi var på Emporia, och jag följde med in på nån kaffebolag, ni vet de där riktigt snuskiga kaffebolagen, som har slavar, och barnarbetare, osv. Jag blev så ledsen, när jag såg aluminium förpackningarna som kaffet, ni vet, kaffe kapslar. Jag ballade helt ur. Jag blev så jäkla ledsen, aluminium är inte kul i vattendragen.

I vilket fall som helst, så insåg jag att det handlade inte om att jag var sur på Maria, eller Anna-Maria, med hjälp av NVC – Non Violent Communication som är en metod, för att lära sig om vad man menar med vad man säger, och behov bakom vad man ger uttryck för, så lyckades jag förstå att jag blev lack, för att det var en tidigare vän till mig, som stöttat mig osv, som slutade tro på mig. Ja. Han blev hjärntvätttad att hata mig, för att han anser att Zinzino Kaffe, som kommer med bomullspåsar, det är FT asså Fair Trade Certifierat, osv, och han ansåg att Zinzino ja, ”det är en business” därför ville han inte stötta mig. Det kändes så hårt. Det tog verkligen på nerverna, att då se mina väninnor glupska i sig Green Wash kaffe, när man själv kämpar med egna FT produkter, och gör så gott man kan men ingen lyssnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *