Miljöaktivism på ett kul & proffsigt sätt!

Jag tycker man ska göra miljöaktivism på det roligaste viset som möjligt. Som min goda vän Alex, samlade i hopa ett gäng aktivister och ungdomar, tidningen var också där, vi var klädda i städtant kläder, för att tvätta rent på rutorna utanför bankerna, för deras ”smutsiga” affärer, i af, så var det en protest mot smutsiga affärer med pensioner och råolja, vilket oftast innebär, föroreningar och försmutsning av havet, utvinning av råolja är kantad med etniska rensningar. Läs mera om detta i min divesteringsblogg: www.mineralolja.info

Jag menar bara att det finns ingen anledning med miljöångest. Jag har då haft ångest, fast for real. Ok. Så jag skulle aldrig önska ångest till någon, det är kontraproduktivt. Vi måste säga till TV och Aftonblaskan att sluta sända så mycket bullshit, tänk om de delade, om vanliga människor som odlade grönsaker, eller skapade kultur tillsammans, eller visade lite snällare värld? Vem skapar den välden vi lever i liksom. . . Semantikens semantik. . .

Det handlar bara om hur man värderar människoliv. I Lund gjorde man som man skulle och byggde infrastruktur till området i Linero som varit kantad med mycket kriminalitet. I Malmö valde man våldet. . . Det kostar mera att ha militanta poliser. Så hur värderar man andra människor, är de sämre, för att de är mörka, eller har långt hår, eller kommer nånstans i från eller, what ever?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *