Intervju om plast!

Jag ska bli intervjuad, av en från Sydsvenska, om plast. De kommer hem till mig i mitt lilla kök! Vad kan man säga, jag kan nämna något om Zero Waste Movement, tex mina ekologiska prylar på www.ecochic.se och jag kan nämna om mineraloljor ( www.mineralolja.se ), och om att vi vill divestera, från beroendet av plasten i våra kök.
Nu är jag ju hudterapeut, så det är inte mycket om plasten inom ens hem, men jag vet det finns ett bolag, som jag inte minns namnet, på som har Tupparware. Det är plastbyttor som är skitfula, och förstör miljön. Men sen kom företaget på de kunde göra 1 produkt, med en flaska, med återvunnen plast. Vilket är ok, men det räcker inte. Man kan inte göra fel 90% och säga man är 10% ”klimatvänlig”. De 90% är fortfarande och defakto inte klimatvänliga. 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *