”Homo not Sapiens”

Men alltså alla fattar väl innan Industriella Revolutionen var klimatförändringar, av naturlig art. När Kapitalismen tillkom, tillkom sopor, vi slänger så jäkla mycket, och vi tror landytor/platser, som har våra sopor är oändligt. Say fucking, Nej? Havet är inte fucking oändligt, för vår kära plast, som kommer från råoljeindustrin, med sina återkommande ”olyckor”. Och respektlöst illegala dumpningar, seriöst, detta provocerar mig som fan. Alla veganer vet, de inte själva dödar människor, du dödar liksom inte din chi hua hua och flår den levande, som rävar i Kina. Sån jävla enkel matematik. Men däremot mördar vi gärna havsfåglar, som får fjärdrarna nedsmutsade, sen ser vi ner på dem, som om deras liv inte betydde nånting. Och köper dun jackor. Det får mig att känna att jag har tid, med att lära mig en ny kost, som jag kan omställa, det är min kost och min mat, som måste omställas, då är jag nöjd. Naomi Klein skriver minst tre kapitel, i sin bok ”Detta förändrar allt”, om hur hon själv, våndades, tänkte, gjorde, tog tillbaka, gjorde om igen. Det handlar inte om klimatet, det handlar om oss själva. Det handlar om mig i den du är. Visst är veganer coola, stencoola är de. De har TVINGAT matindustrin, i rätt riktning. Innan jag slutar käka kött, och innan jag omställt hela min konst, med uteslutning av akrylfärger (som är petrokemiska) kan jag fan inte ha mage att kalla mig revolutionär. Vi är fan patetiska, jag skäms för hur patetiska vi (JAG) är som ”homo sapiens” Vem fan är så jäkla ”sapiens” överhuvudtaget? Vi är en dam flis i den här universum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *