Grundläggande problem, som vi måste komma över!

Jag ser att vi har två grundläggande problem när det gäller klimatet. Vi kan inte stoppa klimatpåverkan igenom, att deppa. Vi har inte råd med klimatångest! Även om man måste se allvaret. Jag lovar då, tidigare när jag var snusare, hade jag verkligen ångest. Sån ångest är inget som jag skulle vilja normalisera i samhället, eller ha bland miljöaktivister. Ni måste börja meditera, vet ja. På allvar. Alla medel för fred, och fredlighet är den riktiga vägen. Inre frid. Yttre fred.

Sen får man inte glömma de olika hållbart ekonomiska system som vi definitivt kan kunna komma att använda mot Kapitalismen, vi har grupper som endast pratar om ekonomiska system som funkar.

Det finns enligt FT – FT som i Fair Trade, alarmerande nog ca 8 av 10 företag som gör Green Washing men 20% är alltså helt eko reko. Fair Trade som startade i en sådan liten skala. Det var kyrkliga organisationer som startade FT rörelsen, som sen kom att utvecklas till en grundläggande verktyg för kamp för både klimatet som människorna, igenom kontroll av företag. Så pass att nu även stora bolag insett värdet i att investera i Planeten. Ni vet ju själva, Coca Cola Company skapar ”Green Cola”, och alla vet det är bullshit. Vi vet Kapitalisterna är rädda om sitt skinn, de är vettskrämda, det är den enda självklara anledningen till varför Green Washingen existerar. De skapar desperata produkter som är mer till skada än nytta. Nä. Handla från FT och ekologiskt, sluta med tramset om miljöångest kom igen nu. Lägg ner negativt tänk! Det leder ingenvart!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *