Big Farma


Jag har haft förmånen att ha jobbat på medicin bolag, när jag blev upplärd som programmerings student. Jag vet, det var den tiden som Anders Sultan, som är VD för ion sil och jag fick kontakt, jag kände mig duktig. Och skulle lämna fram förslag till chefen, om hur jag ville visa framfötterna och föreslå Anders företag som objekt för testning, i blindade tester som företaget gjorde: Det som hände var att jag fick inte ens nobben. Det var ingen frågan om att mitt engagemang hade betydelse. Det hade det inte. Det fanns ingenstans man skulle pröva detta som medicin.

Sen började min mor säga jag skulle ha injektion, så jag gick med på att få första injektionen. Personalen var trevlig osv, men det var så bizzarre att sitta 15 minuter, efter injektionen och bara kontemplera: Gud så skönt, ännu en våldtäkt, över min vilja och själ. Tack så mycket. Tack så jättemycket.

Vidare så kollade jag upp detta med kolloidalt silverjonsvatten. Den tillverkas så silverjoner bildas, när man för elektricitet igenom destillerat vatten, dock inget som man bör testa på hemma själv, ty om man inte vet hur man gör, kan en biverkan vara att man blir blå i huden. Sen visade det sig det finns många företag och länder, som spritar och börjat sprita med silverjonsvatten: Det är bättre än antibiotika, ty antibiotika mördar även kroppens godartade bakterier, inte de onda, som finns i olika åkommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *