Vad gör man åt klimatångest? Yes we come together

Hej vänner. Jag kände mig handlingsförlamad när jag skrivit den texten om att kapitalismen och Kommunismen egetligen är samma sak ut ur samma mynt: Man kommer aldrig ifrån att allt handlar om pengar. Då har ju Kapitalismen, gjort att the damage done. Design kan göra skillnad. Det är i starten av design processen som man kan besluta om hållbara råvaror i produkterna, och jag vet att man inte kommer ifrån överkonsumtion och överproduktionen och sopbergen detta skapar, men Cirkulär Ekonomi kommer åt det problemet. Att barn letar efter deras käk i sopberg, detta fenomen är så ovärdigt! Att se på.

Min goda nya fb vän Bo förklarade att jag inte behöver vara rädd: ”Man måste hålla isär detta praktiskt, filosofiskt och teoretiskt. Monetära system betyder ingenting i sig självt utan vilka egenskaper du fyller det med – kapitalism eller socialism till exempel”.

Detta svaret gjorde min dag. Vi måste börja organisera oss. Vi har inte tid att deppa. Vi har inte tid, att låta oss bli kriminaliserade, för fredliga handlingar, som vi utför. Hela världen väntar på att Revolutionen ska starta, vi har inte ens börjat. . .

Mer intressant läsning utlovas: www.mineralolja.info

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *