Om Thunberg kan så kan jag!

Hmmmmmmmmmm 🌸 Grundvattnet tar man verkligen hänsyn till, typ . . . not, sen dricker vi eländet!! 🌸 De e vi som betalar för de där jätteräkorna, som lämnar regnskogen urvattnat, med sjöar av salt. Det är vi Du och jag, som betalar för överproduktion och överkonsumtion. Det är vi som köper skjortan hos H&M som t.o.m. har en lång historia av etniska rensningar.

Vi bokstavligen BETALAR, det är sån eländig Cirkus, att när de 8 av 10 av storbolagen gör Green Washing dvs de säger de är för gröna produkter som inte är så gröna, och ibland som sagt, även med människors blod 🩸 i sin historia, som enligt människorättsjurister berättar: Att vi måste stötta de 20% som gör schyssta affärer. Inser ni som är entreprenörer och råkar snöa in på hållbarhet har en marknad som i princip är OMÄTTAD. Hänger ni med?

#anställmig #dinnyakonsult #miljöinovationer #hållbart #hållbarttänk

Källa till infon om H&M och deras kriminella handlingar finnns här (gör om gör rätt): https://lnkd.in/eyE5vzHz

Det pratas om offentliga upphandlingar och hur man kan få dem mera rättvisa och fria från korruption, med Fair Trade som vill införa kontroller på vart välfärdspengarna, ska hamna!

#somsagt #jagärdinnyadesignermiljökonsult

#Hållbarhet

Och jag säger det om igen:

Kan Du sälja potatis bättre än en potatisbonde!? Nä. Gör för Guds skull inte allting själv. Jag har kunskapen, du har ditt projekt och tillväxt inom något. Nytt. Något BRA. Vem vill se tillväxt på:

– regnskogsskövling?

– Bränder i regnskogen?

– Jätteräkor?

– Utfiskning?

– Plasten i havet?

– Papper av svensk urskog?

Nä. Det trodde jag väl fanne mig inte heller. Vi vill se tillväxt inom ekonomisk-, ekologisk- & social hållbarhet och rättvisa. #varmeddumed #omättadmarknad #Klimstmål #anställmig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *