Om käket som självutveckling!

Hur gör ni med er föda? Jag satsar på att bli pescatoriean, asså käka grönt, och fisk. Det är mest för hälsans skull. Samt att jag käkar produkter från Zinzino, de har iof en vegansk omega3 olja. Jag har massor med självutveckling att göra, när jag har med min mat att göra. Sympatiserar mycket starkt med veganer, men är inte vegan själv. Jag tycker bara veganerna gjort något vi andra klimataktivister, också kan göra: Ändra hela jävla matindustrin, varför kan vi inge med plånbokens makt, förändra hela jävla klädesindustrin, eller handla FT som i Fair Trade?

Visste ni att B2B personer, asså folk som gör busines med pengar, försäljning och sånt, tänker, att ”det är ett problem” att vi konsumenter är kräsna. Ok, de kanske kan köpa boken ”Grön Kapitalism”, men de kommer aldrig lyckas med sin Green Washing (Green Coca Cola): Man får inte glömma vem som skapade Kolonialismen, och Ecoside. Visste ni att enligt min litteratur, som akademiker, så har man alltså funnit massor, med klimatförändringar FÖRE den industriella revolutionen, dessa klimatförändringar, var av ”normal art”: Men sen har forskare funnit att klimatförändringarna efter kapitalismens tillkomst, alltså beror 100% på människan, vi håller på att ta kål på oss själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *