Hur kan ni vara så blåögda?

Hur kan någon foliehatt tro på en ”sanning”, med ihopklippta ”fakta”, i en liten lapp, som samtliga foliehattar delar. Vetenskapsmän mäter ju temperaturskillnader i sediment i haven, i trädringar och under jord som snö och is. De som förnekar vetenskapliga studier är fan patetiska, och okunniga! Jag är akademiker från Katedralskolan i Lund. Jag har studerat Design för hållbar utveckling på högskola, och studerat miljökunskap sen jag var 11 år. Jag har läst på: Jag går inte efter vad någon kanske sade, ni är klåpare ni som förnekar klimatet!

Faktum är att Vetenskapen har funnit att före den industriella revolutionen så var klimatförändringarna mätbara men dessa ändringar var naturliga, och efter det, så insåg forskare att man funnit tydligt bevis för mänsklig intervention, som skapat klimatförändringarna. Det är fan illa funtat att ni delar den här troll lappen. Sen går alla okunniga igång och saknar kunskapen om att klimatförändringarna mäts genom olika lager av litosfären och under jord:

Man mäter alltså:
1 – På sediment under jorden
2 – På avlagringar i is och snö
3 – Glaciärer
4 – Trädringar

Tydligen så har man alltså funnit tydliga bevis på att före den kapitalistiska revolutionen, så var klimatförändringarna ”av naturlig art”, men efter då vi började med massproduktion och masskonsumtion så har man alltså mätt att klimatförändringarna, de fakto beror, på människan. Just sayin´

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *