Grattis på 8:de mars – Tjejernas dag! =0)

Varför vill en del män våldta Yoni? Inte alla, men det händer, nu. Även nu när vi pratar. Vet inga siffror om statistik, som visar på hur många våldtäkter, som förekommer, i minuten, ja ni fattar.

Det är respektlöst, att våldta en Yoni, finns fan inget värre. 🌷

Jag gråter idag, för det är 8:de mars. Och jag har varit med. Det tog mig 45 år att inse hur man får skinn på näsan, något alla flickor borde lära sig. Det tog mig 45 år att förstå, hur jag skulle göra så jag inte blev våldtagen. Snippa. Ja den samtliga män kommer uti från. Så hur fan har ni mage att göra sånt? Det gör ont i min själ.

Jag brukar säga att jag dyrkar män, mitt öde, blev att jag är en mansslukerska. Jag älskar män och älskar med män. Det är en sorg för mig, att jag minns hur härligt det var att vara tonåring, och inse hur skönt sex är. Och sen inse det var inte länge sen som jag blivit våldtagen, jag blev våldtagen, för jag insåg inte att män blivit hårda och inte mjuka som de var innan. Som det var innan, när man kunde ha one night stands, utan att känna sig rädd och jag kunde vandra på Södervärn med högklackade, det är mig en sorg mitt i firandet av kvinnornas dag. Visste ni att ett ”ja” också kan betyda nej? Om en kvinna säger ja, för att hon är rädd, så är det lika vidrigt. 🌷

8:de mars väcker så många känslor, och minnen som gör ont, men det är över nu. Jag har inte läst 800 ben och muskler, på latin till mitt yrke som massör, för att ligga. Morsan säger jag är för intelligent för att jobba med massage. 🌷

Jag är bara för naiv. Grattis eller hur man ska säga på 8:de mars. Jag är stolt över att jag är en BRA Kvinna. Jag hatar inte män för vad de gjort mot min Yoni, hur fan kan man missbruka, något som är heligt? 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *