Gör Yoga istället!

Samtliga bolag med mediciner, är noga med att låta apoteket preskribera antihistaminer. Varför inte bara ha en sund mat som läker dig från allergier, du har uppenbarligen obalanser i kroppen. (käk som inte innehåller koncerveringsmedel och allt möjligt skit) Varför just inte bara ha yoga och sund inställning, till tex skog, promenader, yoga och sånt som gör en frisk fast, på riktigt? Varför måste människor självmedicinera? Ja för att vi ska ha en industri av mediciner som ska sk ”bota folk”.

Jag ska avslöja nånting som gav mig mod, att prata om mediciner som jag får. Jag var på Ölands Roots festival, och såg en tjej som heter Amanda, som är skitskön: Hon sa och sjöng: Ska den här läkaren, som sett mig i 5 minuter, avgöra, hur jag mår och vem jag är, definiera mig enligt honom på 5 minuter? Det låter för mig mera som en våldtäkt. Våldtäkt i hjärnan. Det finns något som heter NVC – Non Violent Communication, det är skitgrymt, man anser att vissa saker, som folk säger, är ”psykiskt våld”. Ja det mår man fan inte bra av. Så ja. Jag själv är lite ”mongis”, för jag tar de mediciner den läkaren som Amanda träffade, och ansåg att hon kunde bli frisk, på att har en fet lön. Jag har haft Amandas mediciner i 25-20 år. Gissa vad det gjort mot mig?
Love kära vänner Kärlek läker allt. 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *