Catalysator för att sänka emissioner!

Hej vänner. Idag ville jag prata om Govvi det nya företaget med catalysator brickor, det är som en liten puck, som man lägger i tanken på bilen, och gör så att du kan minska emissioner, för 40% med din nuvarande bil. Nu handlar detta inte om att köpa nya bensin eller disel bilar. Det handlar bara om de bilar som redan finns i marknaden, ska minska på utsläppen och detta är så viktigt, så här skriver de på hemsidan:

”Each GOVVI tablet works similarly to a catalytic converter. Just as a catalytic converter uses precious metals to combust the unburned fuel byproducts in the exhaust, each GOVVI tablet contains organometallic compounds that cause fuel to depolarize, resulting in fuel clusters breaking apart and exposing the molecules to more oxygen. This leads to more complete, faster combustion, which means better gas mileage, fewer emissions, and fewer deposits in the engine.”

Hej vänner. Jag ville bara säga, jag är så glad, att jag börjat jobba med Govvi som är en katalysator för bilar som är med gammeldags bränsle, som bensin och diesel! Genom den här pucken, som bräner mer energi ut ur bensinen, gör drivmedlet, mera ”efficient” Det är super BRA. Jag önskar att folk köpte bilat med etanol, me nu har vi en otroligt galen situation att många bilar inte bränner all energi de skulle kunna, genom att minska på emmissioner på 40% på din bil är du varmt välkommen att fråga mig mera om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *