Boken: Program för en Grön Planet!

Idag ska jag fortsätta läsa om miljö, och hållbart samhälle. Den boken jag läser heter Program för en Grön Planet. Jag gjorde en kort recension här: www.mineralolja.se

Boken handlar sammanfattande om, sektor för sektor, vad som måste åtgärdas, och hur vi åstadkommer det, men också skrivet på ett roligt sätt, utan att frånta klimatkrisen dess vikt. Varför ska man läsa den boken? Boken tar koncist men träffsäkert, på vad själva problemet är, på djupet, och ingen symptombehandling.

Detta gillade jag mest: Det jag mest tyckte om med boken, är att titeln, ”Program För En Grön Planet”, verkligen återspeglar, det som boken handlar om och vad som står i boken, det är så klockrent och korrekt på ett sammanfattande vis. Boken har jag sedan jag var barn läst, och det blev min bibel, även om jag är utbildad miljövetare, går jag alltid tillbaka till Program För En Grön Planet. Boken är ingen universitetsavhandling, som är utan semantik! Den är späckad med massor med information, även om mindset, som skapar samhörighet mot samma mål, och inte minst om hopp.

Boken finns att köpas här: Program för en Grön Planet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *